Biludlejning i lufthavnen

Skal du på ferie, er biludlejning ikke bare perfekt, men det er endnu bedre, hvis du kan leje en bil direkte fra lufthavnen. Teknologi har gjort det muligt for os at bestille en bil over nettet, så vi ikke skal spilde tiden på at leje bilen, når vi ankommer til vores destination. Alt man skal gøre er at taste biludlejning ind på Google, og efter et par sekunder vil der komme tonsvis af resultater frem.

Når du har fundet, den bil du vil leje, skal du sørge for at sætte afhentningsstedet til lufthavnen. På den måde kan du sætte dig ind i bilen og køre til dit hotel, lige så snart du kommer ned fra flyet. Det er ligegyldigt, om du skal på en forretningsrejse eller på ferie, så er der en følelse af frihed forbundet med at leje en bil. En god biludlejningsside er USA Billeje.

Spar tid og penge på transfer fra lufthavnen

I lufthavne er folk vant til at turister ankommer på alle tidspunkter af døgnet. Derfor vil du med garanti kunne leje en bil, uanset hvilket tidspunkt dit fly lander, hvis du har glemt at bestille en bil over nettet. De fleste udlejningsfirmaer har nemlig døgnåbent. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være nogen udlejningsfirmaer, som opkræver et gebyr, hvis man ankommer på et bestemt tidspunkt af døgnet (for eksempel mellem 23 og 7).

Udover at spare tiden på at vente på offentlig transport, kan du også spare penge på transporten fra lufthavnen til dit hotel. Der er nemlig et gebyr for transfer fra lufthavnen til dit hotel. Du kan enten vælge, om du vil køre med rejseselskabernes bus eller tage en taxi. Du mister meget tid ved at køre med rejseselskabernes bus, da de skal køre rundt for at sætte folk af, og den anden mulighed er hundedyrt.

Bredt udvalg af lejebiler

Af erfaring har vi lært, at det er bedst at leje en bil fra lufthavnen end at vente, til du er ankommet til hotellet. Grunden til det er, at hvis du venter med at leje en bil, til du er ved hotellet, vil udbuddet af lejebiler afhænge af de udlejningsfirmaer, som ligger tæt på dit hotel. Lejer du bil i lufthavnen, vil der altid være et større udbud, da de fleste udlejningsfirmaer har et kontor, der er tilknyttet lufthavnen.

Ikke alene at der er et meget større udvalg af lejebiler i lufthavnen, men typisk vil de også kunne give et bedre tilbud på lejebiler i modsætning til et udlejningsfirma, der ligger inde i hjertet af byen. Hvis dit fly ikke lander sent om natten, og du ikke er særlig træt, kan det virkelig betale sig at kigge lidt rundt i de forskellige udlejningsfirmaer og høre, om de kan give rabat. Det skader i hvert fald ikke at prøve.

Forsinkelse hos flyselskabet

Hvis dit fly bliver forsinket på grund af dårlige vejrforhold, er det utrolig vigtigt, at du underretter udlejningsfirmaet hurtigst muligt. De helt store udlejningsfirmaer vil typisk tillade dig at hente bilen lidt senere, men nogen af de billige udlejningsfirmaer vil nogen gange kræve et gebyr, hvilket er enormt irriterende, fordi det ligger uden for din kontrol. En god ting at gøre her er, at aftale afhentning senere end dit fly lander.